Referenties

Hieronder staan een aantal referenties. Wil jij me ook aanbevelen bij andere bedrijven? Graag! Neem dan even contact met mij op.

referentie“Taaladvies Checkpoint (Wendy) is accuraat en werkt snel en overzichtelijk. Ze komt met suggesties die daadwerkelijk je tekst beter laat communiceren. Vaak weet ik wel wat ik wil zeggen, maar Wendy vertaalt het naar begrijpelijk Nederlands en zorgt dat de boodschap wordt overgebracht. Slecht Nederlands vind ik slordig staan en met Wendy aan mijn zijde komt dat niet meer voor. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen.”

Menno Rigterink
Bureau Social Media 
————————————————————————————————————— 

referentie“Mijn ervaringen met Taaladvies Checkpoint:

– De werkwijze van Taaladvies Checkpoint valt te beschrijven als constant.

– Het contact verloopt gemakkelijk en snel via mail of multimedia.

– De correcties worden duidelijk en leerzaam overgebracht.

– Er is altijd overleg mogelijk en er wordt met jouw bedrijf meegedacht.”

David Scholing
Directeur ProLogos Bijbel Academie.

 

—————————————————————————————————————

referentie“Wendy heeft voor mij correctiewerk gedaan en conceptbrieven aangeleverd. Dat deed ze snel en na een korte instructie leverde ze precies wat we nodig hadden. Complimenten dus.”

Dorine de Wever (in liefdevolle herinnering)
 


—————————————————————————————————————

referentie“De Nederlandse taal is niet mijn moedertaal. Het kost mij meer moeite en energie om goede teksten te schrijven dan voor iemand die in Nederland geboren is. Wat Taaladvies Checkpoint doet is onmisbaar in mijn situatie: Wendy corrigeert niet alleen mijn spelfouten en zinsbouw, maar pakt ook makkelijk de ruwe ideeën op, doet suggesties en maakt er een mooie, makkelijk leesbare tekst van. Top werk!”

Rita Wegner
Wegner Design House

 

—————————————————————————————————————

referentie“Je werkt echt goed met tijdsafspraken. Je bent constant bezig om jezelf te ontwikkelen op het vlak van Nederlandse taal. Je bent erg scherp en kritisch. Je bent erg toegankelijk. Kortom: al mijn stukken die editing nodig hebben gaan naar jou ;)”

Jerry Djababoe
Jeugdpastor Jongerenkerk Faith in You


—————————————————————————————————————

referentie“Wendy van Taaladvies Checkpoint is een professionele schrijfster die duidelijk en ‘to the point’ teksten maakt, die lekker weglezen. De algemene kennis die zij bezit in zoekoptimalisatie worden goed toegepast. Ik vind het prettig met haar te samenwerken.”

Joost van Hoof
Directeur eigenaar bij Backbone Media BV
(Webshops: Direct Ondergoed, Vitadeal)


—————————————————————————————————————

 

GRATIS een eerste check?